06 Μαρτίου 2014

Περί τρίχας

Πώς θα τους χαρίσετε λάμψη και όγκο

Για να χαρίσετε λάμψη στα μαλλιά σας, να τα ενυδατώσετε, για να προσθέσετε όγκο και για να διώξετε την ψαλίδα, δοκιμάστε τις παρακάτω συνταγές με φυσικά υλικά.

Φροντίδα ξηρών μαλλιών


Σημαντική τροφή για τα ξηρά μαλλιά είναι το αμυγδαλέλαιο ή το ελαιόλαδο που απλώνεται με τη βοήθεια του μασάζ δραστηριοποιώντας την κυκλοφορία του αίματος και την παραγωγή σμήγματος.


Λάμψη στα βαμμένα μαλλιά

Για την διατήρηση της λάμψης και της φωτεινότητας των βαμμένων μαλλιών μια λοσιόν από μισό ποτήρι λευκό ξύδι και παγωμένο νερό είναι αρκετή για να κάνει θαύματα!

Για όγκο και φόρμα – Τροφή για τα βαμμένα μαλλιά

Για να δώσετε στο χτένισμά σας τον όγκο και την φόρμα που επιθυμείτε αρκεί ένα κουτάκι μπύρα! Αφού λουστείτε την απλώνετε λίγο πριν το τελευταίο ξέβγαλμα κάντε μασάζ και αφαιρέστε την με χλιαρό νερό. Μ’ αυτό τον τρόπο όχι μόνο επιτυγχάνετε την υγιή θρέψη των βαμμένων μαλλιών σας αλλά και ξεχνάτε στο συρτάρι όλα τα προϊόντα styling που μαζεύετε κατά καιρούς!

Για την ψαλίδα

Ανακατεύουμε πολύ καλά 1 κουταλάκι μέλι, 2 κουταλάκια ελαιόλαδο και έναν κρόκο αυγού. Απλώνουμε το μίγμα στις άκρες των μαλλιών, σε δόσεις. Τυλίγουμε με καπελάκι μπάνιου για περίπου μισή ώρα. Ξεπλένουμε καλά και μετά χρησιμοποιούμε κανονικά το σαμπουάν μας.

Πηγή:neadiatrofis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου