29 Ιουλίου 2014

Κοσμηματοθήκη

Αν είχε στόμα αυτό το κουτί και μιλούσε θα έλεγε όχι άλλο κάρβουνο!!!Είναι σαν κασετίνα και λυπήθηκα πολύ να το πετάξω.Οπότε το αξιοποίησα!


Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Δήμητρα (http://decdimisaussi.blogspot.gr/) για την ατελείωτη υπομονή και τις συμβουλές της, αν και τελικά έκανα του κεφαλιού μου!Επειδή όλες μας ξέρουμε, την ιδιαιτέρη αγάπη που έχει για το ντεκουπάζ, της ζήτησα οδηγίες. Ξεκίνησα το βάψιμο αλλά δεν είχε καλή ποιότητα το χρώμα, κι έτσι αφου στέγνωσε το χρώμα, το ξήλωσα όλο!(σε δουλειά να βρισκόμαστε!!!). Τελικά, αφού χώρισα τη χαρτοπετσέτα στα μέρη της, κόλλησα με ατλακόλ τρεις στρώσεις απο το λευκό φύλο της χαρτοπετσέτας και στο τέλος το σχέδιο. Έκανα και περίγραμμα με σπάγκο. Επιπλέον, κόλλησα λίγο τούλι και ένα διακοσμητικό με σύρμα και χάντρες!Ταράμ!!!


5 σχόλια:

  1. Πάντως εγώ την βρίσκω θαυμάσια !!!
    (Αν και επειδή είμαι πρωτάρα στο είδος δεν ξέρω κατά πόσο μετράει η γνώμη μου)...
    Μ αρέσει όμως πολύ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόσα θές νά μάς τρελάνεις φιλενάδα???Τό κουτί σου είναι τέλειο!!!!!!!!
    Η φαντασία σου καί τό ταλέντο σου,τό μεταμόρφωσαν άψογα!!!!Καί τί όμορφη τσαπχπινιά τό τούλι πού τό στολισες!!!Εχω μείνει άφωνη,πραγματικά!!!!Θά μάς ξεπεράσεις,τό βλέπω!!!!Εχης πείσμα καί θέληση!!!!Περιμένω νά δώ καί τά μπουκαλάκια σου!!!Μπράβο Laura μου!!!Ευχαριστώ πολύ γιά τήν αναφορά σου!!!Καλή εβδομάδα!Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ όμορφη η μεταμόρφωση Laura και χαράς το κουράγιο σου αλλά και το πείσμα σου να την συνεχίσεις παρόλα τα αρχικά εμπόδια!
    Την καλημέρα μου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο το κορίτσι μου!!!Κατ' αρχάς το ότι λυπήθηκες να πετάξεις κουτί και το μεταμόρφωσες κιόλας σημαίνει ότι είσαι στο σωστό δρόμο!!!!!!Έτσι κάνουμε όλες χαχα!!!
    Πολύ ωραίο το έκανες..και ωραίο σχέδιο η χαρτοπετσέτα!!!Και η Dimi όμως απ΄τις πιο κατάλληλες για συμβουλές σε τέτοια θέματα!!!!!!Ελπίζω να μην την γέμισες γιατί σύντομα θα δεχθεί κι άλλα ;))) να χωράνε ε?!Σε φιλώω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ όμορφο το έκανες!!!
    Μπράβο και στη Δήμητρα που βοήθησε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή