10 Απριλίου 2014

Μυστικά ομορφιάς

Μπορεί οι καιροί να είναι δύσκολοι, αλλά πάντα υπάρχουν έξυπνες λύσεις για να κάνουμε οικονομία, χωρίς να στερηθούμε τις μικρές πολυτέλειες που είχαμε συνηθίσει.

Δείτε μερικά tips που θα σας βοηθήσουν να το πετύχετε, μένοντας πάντα στη μόδα!

1. Μάσκαρα: μην τη πετάτε αν έχει σχεδόν τελειώσει

Όταν η μάσκαρά σας έχει αρχίσει να τελειώνει και δεν σας φαίνεται αρκετό το προϊόν, δοκιμάστε αυτό: Βυθίστε την συσκευασία σε ζεστό νερό ή ακόμη πιο εύκολα, ζεστάνετε την με πιστολάκι. Θα δείτε ότι με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε αρκετές φορές ακόμη!

2. Φτιάξτε το δικό σας αποσμητικό ποδιών

Αν νιώθετε πως τα παπούτσια σας μυρίζουν (σε όλους έχει συμβεί!) και δεν έχετε το ειδικό spray, υπάρχει μια πολύ απλή και οικονομική λύση! Ρίξτε μέσα στα παπούτσια σας μαγειρική σόδα και όταν είναι να τα φορέσετε, αφαιρέστε την γυρνώντας απλώς τα παπούτσια σας ανάποδα και τινάζοντάς τα.

3. Μέλι για τα λιπαρά δέρματα

Αν έχετε λιπαρή επιδερμίδα ή πολύ ευαίσθητη και δεν υπάρχει μια πρόχειρη μάσκα σπίτι, υπάρχει η μάσκα που μπορείτε να φτιάξετε μόνες σας. Το μέλι είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικές και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες. Απλώστε το σε καθαρό πρόσωπο, αφήστε το για 15 λεπτά και αφαιρέστε το με ζεστό νερό. Το μίγμα θα κολλάει αρκετά, αλλά το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει!

4. Smokey eyes μόνο με μολύβι

Σας λείπει μια μαύρη ματ σκιά για να κάνετε το τέλειο smokey eye; Δεν χρειάζεται να αγοράσετε. Τουλάχιστον, όσο έχετε ένα μαύρο μαλακό μολύβι, το οποίο είναι και πιο οικονομικό. Γιατί μόνο με το μολύβι μπορείτε να κάνετε το τέλειο smokey, καθώς το μυστικό είναι στα σωστά σβησίματα.

5. Βρέξτε το σφουγγαράκι σας πριν το make up

Αν χρησιμοποιείτε σφουγγαράκι για να απλώσετε το make up στο πρόσωπό σας, βρέξτε το! Με αυτό τον τρόπο το σφουγγαράκι δεν θα απορροφήσει παραπάνω make up από ότι χρειάζεται. Έτσι θα μείνει περισσότερο χρήσιμο προϊόν στο μπουκαλάκι και λιγότερο... αχρείαστο στο σφουγγαράκι.

6. Ασπιρίνη για τα σπυράκια αντί για τοπική αγωγή

Το tea tree oil, αλλιώς τεϊόδεντρο είναι μια πολύ καλή λύση για να εξοντώσετε ένα σπυράκι. Μπορείτε να το βρείτε σε καταστήματα με προϊόντα ομορφιάς και δεν κοστίζει πολύ. Αν, όμως, δεν θέλετε να ξοδέψετε ούτε ένα ευρώ, κάντε το εξής: όταν νιώσετε πώς βγάζετε ένα σπυράκι, πάρτε μια ασπιρίνη και λιώστε την με ελάχιστο νερό και τοποθετήστε την τοπικά πάνω στο σπυράκι. Θα δείτε εκπληκτικά αποτελέσματα!

7. Φτιάξτε τις δικές σας αποχρώσεις

Αν βαρεθήκατε τα παλιά σας βερνίκια και τις σκιές των ματιών, φτιάξτε καινούρια! Αναμείξτε χρώματα και πειραματιστείτε δημιουργώντας την δική σας μοναδική απόχρωση στα νύχια, στα χείλη, στα μάτια!

8. Σαμπουάν για το ντεμακιγιάζ ματιών


Αν σας τελείωσε το ντεμακιγιάζ ματιών και πρέπει να περιμένετε κάποιες μέρες για να αγοράσετε ένα νέο, τη λύση έρχεται να δώσει ένα παιδικό σαμπουάν. Λόγω της σύνθεσής του «Όχι πια δάκρυα» αφαιρεί τα υπολείμματα μακιγιάζ χωρίς να σας κάνει να δακρύζετε!

9. Καστορέλαιο για τα μαλλιά σας


Αν τα οικονομικά σας δεν σας επιτρέπουν να αγοράσετε κάποιο από εκείνα τα υπέροχα έλαια μαλλιών, αγοράστε από το φαρμακείο καστορέλαιο και αμυγδαλέλαιο. Κάντε ένα μείγμα, απλώστε το στα μαλλιά σας, τυλίξτε τα με διαφανή μεμβράνη και ζεστάνετε τα από πάνω με το πιστολάκι. Μείνετε έτσι για 15 λεπτά και μετά λουστείτε κανονικά. Τα μαλλιά σου θα αποκτήσουν πλούσια θρέψη και βαθιά ενυδάτωση! Αποφύγετε όμως αυτή τη λύση αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας ξανθά!


Πηγή:labellissima.gr

1 σχόλιο:

  1. Laura πέρασε απ το σπιτάκι μου για το δωράκι σου και στείλε μου και τα στοιχεία σου ...!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή