02 Αυγούστου 2014

Στην αγορά του αλ χαλί

Καλησπέρα και καλό μήνα στην παρέα!!Είχα κολλήσει με τον αργαλειό!Τι ψάχνω κι εγώ την εποχή του patchwork θα μου πείτε αλλά είναι να μην μου μπει κάτι στο μυαλό!Μετά από πολύωρο ψάξιμο στο youtube σας παραθέτω την πηγή έμπνευσής μου https://www.youtube.com/watch?v=TAXDntZcZ2k
Στο δικό μου χαλάκι χρησιμοποίησα περισσεύματα υφάσματος βιοτεχνίας (όπως όταν κόβουμε τα παλιά μας ρούχα και φτιάχνουμε νήμα για να καταλάβετε).Όμως το νήμα αυτο είχε μια α' ελαστικότητα.Για το λόγο αυτό δεν με βόλευε το χαρτόνι που χρησιμοποιούνταν στο βίντεο.Έτσι χρησιμοποίησα το πίσω μέρος ενός πίνακα ζωγραφικής.Έφτιαξα με χαρτόνι άκρες όπως υπήρχαν στο βίντεο και τις κόλλησα με χαρτοταινία στο τελάρο.Και εκεί ξεκίνησαν τα προβλήματα:καθώς "ύφαινα" ξεκολλούσαν.Μέχρι να κολλήσω τη μια άκρη ξεκολλούσε η άλλη!Και για το λόγο αυτο το χαλάκι μου είναι στραβούλικο!Το 'κανα και κροσάκια κι έτοιμο!Φιλάκια!!!


 

4 σχόλια:

  1. Laura μου καλό μήνα!!!Τό χαλάκι σου είναι πανέμορφο!!!Πόσο άξια καί ταλαντούχα είσαι φίλη μου!!Γειά στά χεράκια σου!!Καλό Σ/Κ!!Καλά νά περάσης!!Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σημασία έχει η όρεξη για δημιουργία και η προσπάθεια! Το επόμενο που θα φτιάξεις θα είναι και καλύτερο!! Καλή συνέχεια και καλό μήνα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αρκεί η προσπάθεια !!!
    Ας είναι λίγο στραβό, απ τα λάθη μας μαθαίνουμε ... το επόμενο θα είναι καλύτερο !!!!
    Καλό μήνα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολυ ομορφο! Με γεια!
    Μπραβο για την υπομονη σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή